Actorul Richard Gere, dat afară dintr-un restaurant

De: Gabriela Voicu / 11.10.2012, 19:30
Actorul Richard Gere, dat afară dintr-un restaurant
Actorul Richard Gere a fost dat afară dintr-un restaurant din East Hampton, SUA, de un bărbat care susține că actorul i-a acordat prea multă atenție soției lui.

Bărbatul care l-a dat afară pe Richard Gere este chiar patronul localului Nick and Toni’s. Acesta l-a avertizat pe Gere sa stea departe de frumoasa lui soție, după ce el și-a părasit masa pentru a se așeza lângă ea.

Richard Gere este căsătorit cu actrița Carey Lowell și se afla la restaurant pentru a sărbători obținerea unui premiu în cadrul Hampton’s International Film Festival.

Se pare că blonda care i-a picat cu tronc actorului a primit toată seara atenția lui, ceea ce l-a deranjat pe soțul ei atât de mult încât el a devenit agitat și a fost la un pas să-și piardă cumpătul. Potrivit unor surse, Gere s-a apropiat de masa lor și i-a șoptit ceva femeii la ureche.

Restaurantul „Nick and Toni’s”

Purtătorul de cuvânt al actorului a declarat, însă, că acesta a încercat doar să glumească cu oamenii, înainte de a părăsi localul.

Aparent, femeia respectivă era confuză în urma atenției primite de la Richard Gere, în timp ce soțul ei a ieșit din restaurant pentru a se asigura că starul parăsise zona.

Printre celebritățile care cinau în localul din East Hampton în timpul divergențelor celor doi se numără Gwyneth Paltrow, Meryl Streep, Blythe Danner și Alec Baldwin.