Actorul Robin Williams s-a casatorit, la 60 de ani

Apropo.ro / 25.10.2011, 13:18
Actorul Robin Williams s-a casatorit, la 60 de ani
Actorul Robin Williams, in varsta de 60 de ani, s-a casatorit, duminica, in California, cu Susan Schneider, femeia care l-a ingrijit dupa ce actorul a suferit o operatie pe cord, in 2009.

Actorul american Robin Williams, in varsta de 60 de ani, s-a casatorit cu logodnica lui, Susan Schneider.

Ceremonia a avut loc duminica, intr-o statiune de lux din Napa Valley, California, potrivit agentului de presa al actorului.

Desigur, la nunta au fost invitate si celebritati, intre care Steven Spielberg, George Lucas si Billy Crysal. Cu doar cateva zile inainte de ceremonie, Susan Schneider a declarat a este „foarte entuziasmata si emotionata” de ideea de casatorie.

Robin Williams si Susan Schneider

Robin Williams a cunoscut-o pe Susan, specialista in design grafic, dupa ce el a suferit o interventie pe cord, in 2009. Actuala lui sotie a fost persoana care l-a ajutat foarte mult pe actor in perioada de convalescenta.

Aceasta este a treia casatorie a lui Robin Williams, care are trei copii – Zachary, in varsta de 28 de ani, Zelda, in varsta de 22 de ani, si Cody, in varsta de 19 ani – din cele doua mariaje anterioare.

Actorul a fost casatorit cu Valerie Velardi, in perioada 1978 – 1988, si cu Marsha Garces, in perioada 1989 – 2008. Dupa ultimul divort, finalizat anul trecut, Robin Williams era decis sa nu mai paseasca niciodata in fata altarului.