Actorul Russel Crowe a devenit tata pentru a doua oara

Apropo.ro / 08.07.2006, 15:17
Actorul Russel Crowe a devenit tata pentru a doua oara
Actorul Russel Crowe și soția acestuia, Danielle Spencer, au sarbatorit, vineri, venirea pe lume a unui baiețel, cel de-al doilea copil al cuplului, informeaza ediția electronica a revistei People. Tennyson Spencer Crowe s-a nascut vineri, la ora 7.27, la spitalul Royal

Actorul Russel Crowe și soția acestuia, Danielle Spencer, au sarbatorit, vineri, venirea pe lume a unui baiețel, cel de-al doilea copil al cuplului, informeaza ediția electronica a revistei People.

Tennyson Spencer Crowe s-a nascut vineri, la ora 7.27, la spitalul Royal North Shore din Sydney, Australia.

„Mama, tatal și copilul se simt foarte bine”, a declarat Grant Vandenberg, purtatorul de cuvânt al actorului.

Crowe, în vârsta de 42 de ani, și Danielle Spencer, în vârsta de 35 de ani, mai au un baiețel, Charles Spencer Crowe, nascut pe data de 21 decembrie 2003, la Sydney, Australia.

Crowe și Spencer s-au casatorit în aprilie 2003, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la ferma actorului din Australia.

Crowe a anunțat ca așteapta un al doilea copil la ceremonia de decernare a premiilor Globul de Aur care a avut loc anul acesta, în luna ianuarie. El a adaugat ca va asista la nașterea copilului și va filma acest eveniment.

În 2000, Crowe a câștigat premiul Oscar pentru rolul Maximus din filmul „Gladiatorul”, în regia lui Ridley Scott, în timp ce asociația criticilor de film i-a acordat premiul pentru cel mai bun actor. Crowe a mai primit nominalizari pentru premiile Screen Actors Guid, BAFTA și Globul de Aur.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])

Mediafax