Actorul Shia LaBoeuf a filmat într-un spital din București

De: Gabriela Voicu / 12.06.2012, 11:30
Actorul Shia LaBoeuf a filmat într-un spital din București
Actorul Shia LaBoeuf, cunoscut din seria "Transformers", se află în București pentru filmările unei pelicule a Studiourilor MediaPro.

Actorul american Shia LaBeouf se află de câteva săptămâni în România. El a filmat într-un spital particular din București mai multe scene pentru cea mai nouă producție a Studiourilor MediaPro, „The Necessary Death of Charlie Countryman”, informează Mediafax.

În scenele filmate în spitalul local, partenera de platou a actorului este actrița Melissa Leo, premiată anul trecut cu Oscar și Globul de Aur pentru rolul din „Luptătorul / The Fighter”.

Shia LaBeouf, recunoscut pentru rolul din seria „Transformers”, a acceptat să fie alături de copiii internați la secția de pediatrie a spitalului, a făcut poze și le-a oferit acestora autografe.

Shia LaBeouf (Foto: Hepta)

„The Necessary Death of Charlie Countryman” este o dramă romantică, prezentând povestea unui american care călătorește în Europa, după moartea mamei sale, și se îndrăgostește de o unguroaică vânată de un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa.

Filmările pentru acest lungmetraj vor avea loc până pe 26 iunie, în București și în studiourile MediaPro din Buftea.

În filmul regizat de Fredrik Bond mai joacă Evan Rachel Wood și Rupert Grint.

Citeste mai multe despre filmarile cu Shia LaBoeuf dintr-un spital bucureștean, pe Mediafax.ro