Actorul Terrence Howard a fost evacuat pentru neplata chiriei

De: Gabriela Voicu / 16.08.2013, 12:30
Actorul Terrence Howard a fost evacuat pentru neplata chiriei
Actorul Terrence Howard, acuzat de abuz domestic de fosta sa soție, a fost evacuat din apartamentul său din New York și dat în judecată pentru neplata chiriei.

Actorul Terrence Howard nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. După ce a fost acuzat de abuz domestic, actorul a fost evacuat din apartamentul său din New York și dat în judecată pentru neplata chiriei.

TMZ a informat inițial că Howard a fost evacuat din apartamentul situat în Manhattan după ce contractul său a expirat, în noiembrie anul trecut. Cu toate acestea, actorul a continuat să locuiască acolo până când proprietarul a pus piciorul în prag și l-a evacuat, în luna mai, apoi l-a dat în judecata, solicitând plata restanțelor acumulate de la încetarea contractului până în prezent.

Terrence Howard și Michelle Ghent

Pe lângă problemele pe care le are cu chiria, Terrence Howard se află în mijlocul unui scandal cu fosta sa soție, Michelle Ghent. Ea a obținut ordin de restricție împotriva actorului, susținând că el a agresat-o. De cealalată parte, Howard spune că el a a fost victima în timpul căsniciei, declarând că fosta sa soție l-a amenințat cu moartea atât pe el cât și pe fiica lui și pe ginerele său în timpul unei vacanțe de anul trecut.

„Îi doresc numai bine, dar legat de posibilitatea ca eu să rănesc pe cineva… Nu pot face rău nici măcar unei muște, acest lucru este complet împotriva principiilor mele și sunt foarte dezamăgit”, a declarat Terrence Howard cu privire la acuzațiile fostei sale soții. Cei doi s-au despărțit în 2011, după doar un an de căsnicie.