Actorul Tim Allen s-a casatorit cu Jane Hadjuk

Apropo.ro / 11.10.2006, 11:54
Actorul Tim Allen s-a casatorit cu Jane Hadjuk
Tim Allen, starul serialului de televiziune "Meșterul casei", s-a casatorit cu actrița Jane Hadjuk, știre confirmata de purtatorul de cuvânt al actorului, informeaza ediția electronica a revistei People. Allen, în vârsta de 53 de ani, s-a casatorit cu Hadjuk, în vârsta de

Tim Allen, starul serialului de televiziune „Meșterul casei”, s-a casatorit cu actrița Jane Hadjuk, știre confirmata de purtatorul de cuvânt al actorului, informeaza ediția electronica a revistei People.

Allen, în vârsta de 53 de ani, s-a casatorit cu Hadjuk, în vârsta de 39 de ani, la Grand Lake, Colorado, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte doar membrii familiilor, a declarat purtatorul de cuvânt al lui Allen, Marleah Leslie.

Actorul și proaspata lui mireasa au colaborat recent la filmul de aventuri „Zoom” și la „The Shaggy Dog”, ambele realizate în 2006.

Este prima casatorie pentru Hadjuk și a doua pentru Allen care are o fiica în vârsta de 17 ani, Katherine Dick.

Allen a cunoscut celebritatea cu rolul principal în celebrul serial de comedie „Meșterul casei”.

Actorul și-a continuat cariera pe marele ecran cu roluri de tipi nefericiți care intra mereu în încurcaturi. Printre filmele în care a jucat se numara „Cine este Moș Craciun?” (1994) și „Toy Story 2”.

În afara de colaborarile cu Tim Allen, Hadjuk a avut roluri mai mult în seriale de televiziune, precum „Chicago Hope” și „Monk”.

MEDIAFAX