Actorul Tim Robbins divorțează de “soția secretă”, românca Grațiela Brâncuși

De: Loredana Toma / 28.01.2021, 11:02

Actorul și regizorul american Tim Robbins, în vârstă de 62 de ani, divorțează de mai tânăra lui soție, românca Grațiela Brâncuși, cu care nu se știe exact când s-a căsătorit.

Procesul de divorț a fost deschis de actor la o instanță din Los Angeles, potrivit People. Presa americană scrie că Grațiela Brâncuși este cu 33 de ani mai tânără decât Robbins și este absolventă a Universității din București. Cei doi s-ar fi cunoscut în 2016, în timp ce Grațiela lucra pentru compania sa de teatru, The Actors’ Gang, în calitate de coordonator de marketing.

Robbins și Brancuși au apărut împreună în public pentru prima oară în februarie 2018, la premiera seriei HBO  “Here and Now”, și, un an mai târziu, românca a fost văzută purtând un inel de logodnă, la premiera filmului “Dark Waters”. În schimb, căsătoria nu a fost niciodată anunțată oficial.

Tim Robbins nu s-a căsătorit niciodată cu mama copiilor săi, actrița Susan Sarandon

Tim Robbins a fost foarte discret în legătură cu viața sa personală. Înainte de a o cunoaște pe viitoarea fostă soție secretă, acesta a avut o relație de 23 de ani cu actrița Susan Sarandon. Cei doi s-au despărțit în 2010, după ce au avut împreună și doi copii, care au aproape aceeași vârstă ca a Grațielei.

Robbins, cunoscut pentru roluri precum cel din filmul “The Shawshank Redemption”(1994), a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase premii, printre care un Oscar și trei Globuri de Aur, pentru partiturile din filmele “Mystic River”, “Short Cuts” și  “The Player”.

CITEȘTE ȘI: Tim Robbins cântă despre andropauză

Foto: Profimedia Images