Actorul Tom Hanks suferă de diabet

De: Gabriela Voicu / 09.10.2013, 12:00
Actorul Tom Hanks suferă de diabet
Actorul american Tom Hanks a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că a fost diagnosticat recent cu diabet de tipul 2.

Tom Hanks, în vârstă de 57 de ani, a dezvăluit că a prezentat primele simptome ale diabetului – care apare când organismul nu mai produce suficientă insulină pentru a funcționa eficient – încă de la vârsta de 36 de ani. 

Actorul a fost diagnosticat recent cu diabet de tipul 2.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Medicii i-au spus că ar trebui să încerce să slăbească și să revină la greutatea pe care o avea în liceu, pentru a-i fi mai ușor să controleze simptomele bolii, însă actorul spune că acceptă faptul că va trebui să trăiască cu această boală, întrucât îi este foarte greu să slăbească atât de mult.

„Captain Phillips” (trailer)

Tom Hanks nu este singura vedetă care luptă cu această boală. Și alte staruri de la Hollywood, între care Patti LaBelle, Drew Carey, Sherri Shepherd și Paula Deen, au fost diagnosticate cu diabet de tipul 2.

Actorul va putea fi revăzut pe marile ecrane în filmul „Captain Phillips”, care va fi lansat în SUA pe 11 octombrie, iar în România va ajunge în cinematografe pe 11 noiemebrie.