Actorul Wesley Snipes revine într-un serial TV, după 25 de ani de pauză

Apropo.ro / 25.02.2015, 10:30
Actorul Wesley Snipes revine într-un serial TV, după 25 de ani de pauză
Actorul american Wesley Snipes va reveni după o pauză de 25 de ani pe micile ecrane cu un rol important într-un serial poliţist, care va include multe scene de acţiune.

Starul hollywoodian va interpreta unul dintre rolurile principale din serialul „Endgame”, alături de Philip Winchester – unul dintre protagoniştii serialului „Riposta/ Strike Back” -, care va juca rolul unui fost spion devenit expert în chestiuni de securitate, atras într-o conspiraţie misterioasă, în Las Vegas, informează contactmusic.com.

Directorii postului de televiziune american NBC şi-au dat acceptul pentru filmarea episodului-pilot din acest nou serial, ce marchează primul rol de televiziune major pentru Wesley Snipes,l după o pauză de un sfert de secol. Starul a jucat pentru ultima dată într-un proiect TV în serialul poliţist „H.E.L.P.”, difuzat pe micile ecrane în 1990.

Wesley Snipes a fost avut în vedere, recent, pentru rolul principal din proiectul TV al regizorului Lee Daniels, intitulat „Empire”, însă acel rol a fost atribuit în cele din urmă actorului Terrence Howard.

Mai multe detalii, pe Mediafax.ro