Actrita Anne Hathaway s-a logodit

Apropo.ro / 29.11.2011, 13:49
Actrita Anne Hathaway s-a logodit
Anne Hathaway, in varsta de 29 de ani, urmeaza sa se casatoreaca cu actorul si designerul de bijuterii Adam Shulman, cu care are o relatie din 2008.

Actrita americana Anne Hathaway (29 de ani), cunoscuta gratie rolurilor din filmele „Printesa Indaratnica”, „Diavolul se imbraca de la Prada”, „Rachel se marita” si „Alice in Tara Minunilor”, s-a logodit cu iubitul ei, Adam Shulman, actor si designer de bijuterii.

Purtatorul de cuvant al actritei a confirmat logodna celor doi, dar a refuzat sa ofere alte detalii.

Actrita americana a trecut printr-o despartire, intens mediatizata, de fostul ei iubit, Raffaello Follieri, in 2008, dupa ce acesta a fost arestat si a recunoscut ca este vinovat pentru comiterea unor fraude fiscale. In acelasi an, Anee a inceput relatia Shulman.

Anne Hathaway se casatoreste

Actrita americana Anne Hathaway a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din „Rachel se marita/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la premiile Oscar. Ea a putut fi vazuta pe marile ecrane si in 2010, in filmul „Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs”, in care joaca alaturi de Jake Gyllenhaal.

Anne Hathaway urmeaza sa apara pe marile ecrane anul viitor in rolul Catwoman, in urmatorul film din franciza „Batman”, intitulat „The Dark Knight Rises”, in care va juca alaturi de Christian Bale.