Actrița care ține dietă din 1974

De: Gabriela Voicu / 10.04.2013, 10:02
Actrița care ține dietă din 1974
Pentru a-și menține o înfățișare demnă de Hollywood, o actriță din „Sex and the City" face eforturi uriașe.

Kim Catrall, actrița de 56 de ani din „Sex and the City”, a recunoscut că de câteva decenii și-a restricționat mâncarea, fiind nevoită, totodată, să practice și mult sport.

Interpreta Samanthei Jones din celebra serie „Sex and the City” spune: „Am grijă de mine, iar asta include și diete, exerciții fizice și reducerea stresului. Am glumit că am urmat o dietă din 1974, dar asta este, de fapt, adevărat”.

Această exigență devenită stil de viață a fost cu atât mai dificilă cu cât actrița s-a lupta cu propriile obiceiuri și cu premisele genetice. „Îmi place să mănânc, iar tipul meu somatic nu este în mod normal suplu, mai ales la această vârstă. Drept urmare, sunt atentă la toate alimentele și băuturile pe care le consum, dar nu sunt obsedată. Acesta a devenit un stil de viață”, a explicat Cattrall.

Actrița considerată un sex-simbol american, mai ales după rolul îndrăzneț pe care l-a interpretat în „Sex and the City”, a recunoscut, totuși, că își impune anumite reguli. La 56 de ani, Cattrall arată mai bine decât alte femei la 30 de ani, însă actrița a mărturisit că, în ciuda aparenței, corpul ei obosește mai repede.