Actriţa Cezara Dafinescu, profesoară de bune maniere în ”Băieţi de oraş”

Apropo.ro / 06.07.2018, 10:33
Actriţa Cezara Dafinescu, profesoară de bune maniere în ”Băieţi de oraş”
Cezara Dafinescu, una dintre cele mai îndrăgite actriţe de pe plaiurile mioritice, va interpreta rolul unei profesoare de bune maniere în episodul şase al serialului ”Băieţi de oraş”, difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

Şi de această dată, serialul ”Băieţi de oraş” vine cu foarte mult umor şi un scenariu autentic ce îmbină teme cât se poate de actuale, care parodiază viaţa „băieţilor de oraş“. Robi Roberto, personaj interpretat de Mihai Bendeac, şi Malone, rol jucat de Vlad Drăgulin, pun la cale un plan diabolic de a câştiga bani mulţi, cu uşurinţă.

Cea care îi ajută să-şi ducă la capăt planul este chiar profesoara de bune maniere, interpretată de actriţa Cezara Dafinescu. Aceasta face tot posibilul să-i transforme, în cadrul cursurilor sale, în adevăraţi gentlemani, ceea ce nu este deloc simplu.
Dacă Robi Roberto, Malone şi Gina vor reuşi să-şi atingă ţelul şi să simuleze buna creştere, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.
Personajele inspirate din actualitatea românească, umorul de situaţie şi limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracţia şi în cel de-al şaselea episod al serialului ”Băieţi de oraş”.
”Cea mai mare provocare este ca această producţie să reflecte realitatea în care trăim, să conştientizăm hibele oamenilor şi să evităm abil situaţiile neplăcute în care ne poate strecura prostia. Apreciez implicarea celor care au contribuit la realizarea serialului”, spune actriţa Anca Dinicu, cea care o intrepretează pe Gina Felea în serial.