Actrița Christina Ricci, bătută de soț, obține ordin de restricție

De: Loredana Toma / 21.01.2021, 14:18
Actrița Christina Ricci, bătută de soț, obține ordin de restricție

Actrița Christina Ricci a declarat că perioada de carantină a fost un real coșmar pentru ea, întrucât soțul ei, James Heerdegen, a bătut-o de mai multe ori, lăsând-o cu vânătăi și zgârieturi. Potrivit spuselor sale, “se teme pentru viața ei și a copilului ei”.

Ricci a înaintat actele de divorț și a cerut un ordin de restricție împotriva soțului ei. S-ar părea că primele abuzuri ar fi început în decembrie 2019, iar lunile de carantină din 2020 în care a fost blocată cu soțul său în aceeași casă au devenit crunte. Actrița a povestit că Heerdegen a bătut-o, a scuipat-o și a aruncat cu un scaun în ea, sub ochii copilului lor.

Actrița trăiește cu teama că va fi ucisă

Christina Ricci a mai declarat că îi este teamă pentru viața ei, pentru că, anul trecut, James i-ar fi spus că singura situație în care lui i-ar fi milă de ea ar fi “dacă ar vedea-o tăiată în bucățele mici”. Acela a fost momentul când a ascuns toate cuțitele din casa de vacanța unde se aflau la momentul respectiv, a mai spus ea, potrivit TMZ.

De curând, ordinul de restricție a intrat în vigoare, iar soțul său nu se mai poate apropia de ea, de fiul ei și nici măcar de câinele lor. Tot ea a mai declarat că îi este teamă că James va încărca pe internet diverse videoclipuri cu ea pentru a o umili și intenționează să obțină un ordin care nu doar să-i interzică fostului soț să facă asta, ci și să-l oblige să predea toate aceste conținuturi.

De partea cealaltă, fostul soț neagă orice acuzație și, la rândul său, spune că va depune dovezi care să ateste că Ricci consumă alcool și diverse alte substanțe, precum și declarații ale actriței potrivit cărora nu au existat violențe în cuplu până acum.

Christina Ricci, în vârstă de 40 de ani, nominalizată la premiile Emmy și Globul de Aur, și cameramanul James Heerdegen s-au căsătorit în 2013. Copilul lor, Freddie, s-a născut un an mai târziu.

CITEȘTE ȘI: Christina Ricci s-a căsătorit

FOTO: Profimedia Images