Actrița din filmul „Crouching Tiger, Hidden Dragon” e prostituată de lux

De: Gabriela Voicu / 26.09.2012, 10:00
Zhang Ziyi, protagonista filmului "Crouching Tiger, Hidden Dragon", ae află în mijlocul unui imens scandal de prostituție.

Zhang Ziyi, protagonista filmului „Crouching Tiger, Hidden Dragon”, este acuzată că a strâns o avere de 46 milioane de lire sterline oferind serviciile ei sexuale unui număr de oameni bogați din China.

Zhang (33 de ani) are trei nominalizari la BAFTA și este una dintre cele mai apreciate actrițe din China. Tariful ei pentru o noapte? 1.000.000 de lire sterline.

Vezi mai multe poze

Zhang Ziyi

Printre presupușii clienți ai acesteia s-ar afla și un politician căzut în dizgrație după ce a fost bănuit de crimă. El ar fi platit-o pe Zhang Ziyi cu 1 milion de lire sterline pe noapte. Alt client al actriței, un alt om de afaceri implicat într-un scandal de corupție, ar fi plătit-o de fiecare dată cu 600.000 de lire sterline pe Zhang, în schimbul favorurilor sexuale, îmbogățind-o pe aceasta cu 18 milioane lire sterline.

Zhang Ziyi în „Crouching Tiger, Hidden Dragon”

Se pare că guvernul Chinei i-a interzis lui Zhang Ziyi să părăsească țara până la încheierea investigației, acesta fiind și motivul pentru care actrița a lipsit de la Festivalul de la Cannes, unde trebuia să promoveze cel mai recent film al său, „Dangerous Liaisons”.