Actriţa Emilia Popescu a dezvăluit ce salariu are! Suma este incredibilă

De: Nicoleta Nicolae / 21.04.2016, 10:13
Actriţa Emilia Popescu a dezvăluit ce salariu are! Suma este incredibilă
Actriţă la Teatrul de Comedie, fosta jurată a emisiunii "Dansez pentru tine" spune că în lumea artistică e din ce în ce mai greu să supravieţuieşti cu banii pe care-i câştigi din salariu.


„Sistemul te face să ajungi sa spui „da” cu toată gura. Dacă e atât de greu să supravieţuieşti de la o lună la alta, da, banii sunt importanţi. În condiţiile în care un salariu la o Trattoria e de 20 de mililioane şi eu am tot atât la teatru, da, sunt importanţi. Şi sunt invidiată că am salariul atât de „mare”, alţii îl au mult mai mic… Nu e normal. Trebuie să ai un salariu civilizat. Noi nu jucăm de câţi bani avem pe statul de plată pentru că atunci s-ar închide teatrele. Pe de altă parte, există şi mulţi actori slabi şi lipsiţi de bun-simţ şi care ar juca la fel de prost oricâţi bani i-ai da. Şi întrebarea e de ce sunt angajaţi în teatru?”, a declarat Emilia Popescu pentru ziarul Metropolis.

Emilia Popescu are 50 de ani iar în anii ’90 facea senzaţie pe scenă şi pe micul ecran alături de Ştefan Bănică jr, considerat un fel de partener „tradiţional” al acesteia. Bănică a rămas însă în lumea televiziunii, în timp ce Emilia a preferat teatrul, după ce a refuzat câteva propuneri de telenovele.