Actrita Farrah Fawcett are si cancer si fiul in inchisoare

Apropo.ro / 06.04.2009, 14:30
Fiul actritei Farrah Fawcett a fost arestat pentru posesie si trafic de droguri, la sfarsitul saptamanii trecute.

Fiul actritei Farrah Fawcett a fost arestat pentru posesie si trafic de droguri, la sfarsitul saptamanii trecute.

In timp ce mama sa este grav bolnava de cancer, Redmond, in varsta de 24 de ani, a incercat sa introduca intr-o inchisoare narcotice, pentru cativa prieteni.

La un control de rutina in parcarea inchisorii din San Clarita, California, acesta a fost depistat cu droguri si retinut de catre politisti cu o cautiune de 25.000 de dolari.

Ryan O’Neal, partenerul de viata al actritei, a avut probleme cu legea din cauza drogurilor. Anul trecut a fost arestat pentru posesie de droguri.

Fawcett, 62 de ani, a fost diagnosticata cu cancer intestinal in urma cu trei ani. Actorul Ryan O’Neal, 67 de ani, i-a fost alaturi in momentele critice pe cand era internata intr-un spital din Los Angeles. Ea a urmat un tratament cu celule stem la o clinica in Germania. Medicii au declarat ca Farrah s-a aflat foarte aproape de deces.

Ryan O’Neal si Farrah Fawcett

ryan si farrah

Farrah Fawcett este cunoscuta publicului din serialul tv "Ingerii lui Charlie".

Actrita americana a incercat sa tina departe de ochii presei drama pe care o traieste, insa a considerat ca este mai bine sa vorbeasca pentru ca ceilalti sa invete din povestea ei.

Farrah s-a casatorit cu actorul Lee Majors in 1973, dar s-au despartit in anul 1979. Din 1982 formeaza un cuplu alaturi de Ryan O’Neal, care este si tatal natural al lui Redmond.

Farrah Fawcett

ryan si farrah

Redmond

redmond