Actrita Gemma Arterton, o bruneta cam „blonda”

De: Dragos Tanase / 30.01.2008, 11:58
Actrita Gemma Arterton, o bruneta cam
Gemma Arterton a scapat informatia potrivit careia personajul James Bond, interpretat de Daniel Craig, se va casatori in noua serie.

Actrita britanica Gemma Arterton a lasat sa scape informatia potrivit careia personajul James Bond, interpretat de actorul Daniel Craig, se va casatori in urmatoarea parte a seriei de succes, "Quantum of Solace", programata pentru lansare in noiembrie 2008.

Arterton a declarat, intr-un interviu pentru US TV, ca a filmat alaturi de Daniel Craig cateva scene pentru "Quantum Of Solace" intr-un apartament nuptial.

Reporterul, uimit, a reluat informatia: "Apartament nuptial?". Cu fata inrosita, Gemma Arterton, in varsta de 22 de ani, a replicat: "Cred ca am spus prea multe".

Afla si alte detalii despre noua serie din "James Bond" pe Mediafax.ro si comenteaza informatia la rubrica de comentarii a stirii!

Gemma Arterton, o "Bond girl" aproape necunoscuta

Actrita britanica Gemma Arterton a fost aleasa pentru a interpreta rolul "Bond girl" in urmatorul film "James Bond", al 22-lea al francizei de succes inspirate din romanele lui Ian Fleming, programat pentru lansare mondiala pe 7 noiembrie 2008.

Numele acestei actrite aproape necunoscute circula deja de mai multe saptamani, insa el a fost luni confirmat. Tanara s-a facut remarcata in "St. Trinian’s", film lansat in Marea Britanie in luna decembrie, in care a jucat rolul unei studente din anii ’50, avandu-l alaturi, printre altii, pe Rupert Everett.

 James Bond merita sa se insoare 

Actorul britanic Daniel Craig, cel mai recent James Bond, s-a situat pe primul loc într-un top al celor mai buni barbati din lume, în urma unui sondaj realizat pe internet, informeaza handbag.com.

Acest top este dovada faptului ca cei care s-au temut ca Daniel Craig nu are suficient sex appeal pentru a-l încarna pe agentul secret al Majestatii sale s-au înselat.