Actrița Ilona Brezoianu se alătură emisunii „iUmor” ca prezentator

De: Ana Obretin / 09.02.2022, 12:43
Actrița Ilona Brezoianu se alătură emisunii

Actrița Ilona Brezoianu se va alătura emisiunii „iUmor”, în cel de-al 12-lea sezon, care va debuta pe 11 februarie, de la 20.30, la Antena 1.

Debutul sezonului 12 „iUmor” vine cu noutăți și în culisele emisiunii. Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanța exotică în care se afla alături de soția sa. Întrucât filmările erau pe cale să înceapă, cea care a răspuns invitației de a prezenta emisiunea alături de Șerban Copoț a fost Ilona Brezoianu.

Actrița a declarat: ” Îmi place foarte mult idea de a prezenta ‘iUmor’, mai ales că eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) și avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la ‘Stand-up Revolution’. Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum. Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut și glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată”, a spus actrița.

Deoarece Ilona s-a integrat foarte bine în echipa „iUmor”, aceasta va fi alături de Dan Badea și Șerban Copot, dar și alături de cei patru jurați ai emisiunii pe tot parcursul sezonului 12.

Se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezonul 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

„iUmor” este singura emisiune TV din România cu peste 2,3 milioane de abonați pe canalul de YouTube, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1,7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez, peste 17,6 milioane de vizionari.

CITEȘTE ȘI: „Stand-up Revolution” va avea premiera pe 16 februarie, la Antena 1

Foto: Antena 1