Actrița Julianne Moore, prădată de hoți

De: Gabriela Voicu / 05.10.2012, 16:30
Actrița Julianne Moore, prădată de hoți
Actrița Julianne Moore a fost victima unor hoți, care în urmă cu două luni i-au furat din apartamentul din New York 10 bijuterii, dar ea a raportat recent furtul.

Poliția din New York a anunțat că investighează furtul a 10 bijuterii furate în urmă cu câteva săptămâni din apartamentul pe care actrița americană Julianne Moore îl deține în New York, în cartierul Manhattan.

Bijuteriile au dispărut între 6 iunie și 28 august, când mai mulți muncitori au efectuat o serie de renovări în apartamentul actriței americane. Bunurile sustrase au valoarea totală estimată la 127.000 de dolari

Hoții au furat 10 bijuterii, din care șapte erau fabricate de Cartier. Cea mai scumpă dintre ele era o brățară Cartier din platină și diamante, evaluată la 33.000 de dolari. Patru ceasuri Cartier – în valoare totală de 77.800 de dolari – se regăsesc și ele pe lista bijuteriilor furate.

Julianne Moore (Foto: Hepta)

Julianne Moore, în vârstă de 51 de ani, a părăsit orașul New York pe timpul verii, pentru a filma la Toronto un remake al filmului horror „Carrie”.

Furtul bijuteriilor a fost raportat la poliție abia la începutul acestei săptămâni.