Actrița Kristanna Loken și Remy Bonjasky vor fi desemnați ambasadori onorifici ai stațiunii Mamaia

Apropo.ro / 29.07.2015, 14:00
Actrița Kristanna Loken și Remy Bonjasky vor fi desemnați ambasadori onorifici ai stațiunii Mamaia
Actrița americană Kristanna Loken și legenda K-1 Remy Bonjasky vor fi desemnați ambasadori onorifici ai stațiunii Mamaia, în cadrul unei ceremonii care va avea loc vineri, cu o zi înainte de gala Superkombat World Grand Prix la care cei doi sunt invitați speciali.

Președintele Asociației Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, marți, într-o conferință de presă desfășurată în stațiunea Mamaia, că se bucură de revenirea circuitului mondial Superkombat pe litoral, întrucât stațiunea va beneficia de promovare.

„Un astfel de eveniment are un impact major pentru imaginea României datorită expunerii mari pe partea de televiziune. Ne bucurăm că domnul Eduard Irimia a decis să organizeze aceste eveniment la Mamaia și susținem oficial și organizatoric acest eveniment. Deja aproximativ 150 de turiști străini, mulți din mediul de afaceri, dar și din sport, și-au rezervat locuri pentru gala de sâmbătă. Pentru toți turiștii va fi o ocazie unică să vadă un astfel de eveniment în Mamaia, chiar în Piațeta Cazino, acolo unde de obicei se organiza Fashion Summer Festival, eveniment ce va fi derulat în fiecare weekend și în această vară. Kristanna Loken și Remy Bonjasky vor deveni, cu această ocazie, următorii ambasadori onorifici ai stațiunii Mamaia, după Horia Tecău”, a declarat Corina Martin.

Ceremonia prin care cei doi vor primi acest titlu va avea loc, vineri, de la ora 16.00, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, acolo unde se va desfășura și cântarul oficial pentru evenimentul de sâmbătă. Printre sportivii care vor lupta în gală se numără Bogdan Stoica, Raul Cătinaș și Andrei Stoica, ultimul urmând să-și apere titlul mondial în fața olandezului Fred Sikking, în meciul cap de afiș al galei de la Mamaia.

Președintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunțat, la conferința de presă, că deși fusese stabilit ca loc de desfășurare al evenimentului Teatrul de Vară din Mamaia, gala de sâmbătă va avea loc în Piațeta Cazino din stațiune.

„Deși inițial am anunțat Teatrul de Vară Soveja ca și loc de desfășurare a evenimentului, problemele tehnice de acolo, dar și această oportunitate ne-au convins să-l mutăm la Piațeta Cazino. Biletele s-au pus deja în vânzare, totul este pregătit pentru ultima gală Superkombat organizată în România în 2015, pentru că următoarele se vor desfășura exclusiv în străinătate”, a declarat Eduard Irimia.

Sursa: MEDIAFAX