Actrița Maia Morgenstern divorțează de medicul Dumitru Băltățeanu

De: Gabriela Voicu / 02.07.2012, 13:40
Actrița Maia Morgenstern divorțează de medicul Dumitru Băltățeanu
Maia Morgenstern divorțează de soțul său, după mai bine de 11 ani de căsnicie. Cei doi sunt părinții unei fetițe, Ana Isadora.

Încă un cuplu monden autohton se destramă! Este vorba despre actrița Maia Morgenstern (50 de ani) și soțul ei, medicul Dumitru Băltățeanu, care au împreună o fată, Ana Isadora.

După 11 ani de căsnicie, Dumitru Băltățeanu pare hotărât să depună actele de divorț și a părăsit căminul conjugal. Se pare că între cei doi interveniseră neînțelegeri de aproape un an, însă actrița a sperat că își va putea salva căsnicia.

Ea speră ca soțul ei să se răzgândească, până în toamnă, când va avea loc prima înfățișare în procesul lor de divorț.

Vestea divorțului i-a șocat și pe apropiații Maiei. Doar o mică parte din ei, adică persoanele foarte apropiate, au aflat, sâmbătă seară, despre iminentul divorț.

Contactată telefonic de Click!, Maia Morgenstern a declarat: „Nu comentez despre viața mea particulară. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”.

La fel a spus și poetul Mircea Dinescu, nașul cuplului, când a fost întrebat despre divorțul finilor lui: „Nu comentez. La revedere!”.

Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern și medicul Dumitru Băltățeanu s-au cunoscut în urmă cu peste 11 ani, în orașul francez Marsillia, când ea era în turneu cu Teatrul Bulandra, iar el lucra ca neurochirurg la un spital din orașul francez.

„Ne-am îndrăgostit, împotriva tuturor principiilor în care credeam și cred și acum cu toată sinceritatea. A fost un sentiment atât de puternic, încât din primul moment am devenit trup și suflet. Soțul meu a decis să renunțe la o cariera promițătoare în Franța și să se întoarcă în România, unde ne-am și căsătorit, a povestit, pentru revista VIP, Maia Morgenstern.

Cei doi s-au căsătorit în 2001, iar naș le-a fost Mircea Dinescu. Maia a mai fost căsătorită o dată și are trei copii.

Primul ei soț este Claudiu Istodor, cu care ea s-a căsătorit la 21 de ani. Din relația lor a fost născut Tudor Istodor. După despărțirea de Claudiu, Maia a avut o relație de trei ani cu Demeter Andras, fostul director general al societății de Radiodifuziune. Din relația lor a rezultat o fetiță, Eva Leea Cabiria.