Actrița Maria Bello a recunoscut că este lesbiană

De: Gabriela Voicu / 02.12.2013, 13:30
Actrița Maria Bello a recunoscut că este lesbiană
Actrița Maria Bello, cunoscută din filme precum "A History of Violence", "Secret Window" și "Coyote Ugly", a recunoscut ca este lesbiana si ca se afla intr-o relatie de lunga durata cu o femeie numita Claire.

Actrița americana Maria Bello (46 de ani) este lesbiană și are o relație cu prietena ei cea mai bună, Claire.

Vedeta și-a dezvăluit orientarea sexuală într-un articol numit „Coming Out as a Modern Family”, publicat vineri în New York Times.

Maria Bello are un fiu în vârstă de 12 ani, Jackson, căruia i-a vorbit despre această situație pentru că devenise curios și punea întrebări despre viața amoroasă a mamei lui.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Maria Bello

Actrița din „A History of Violence” a mai scris despre cum și-a cunoscut iubita într-un bar, precizând că nu a fost dragoste la prima vedere, deși între ele a existat imediat o legătura. Ea a descris-o pe Claire ca fiind „cea mai frumoasă, amuzantă și inteligentă persoană pe care o cunoscuse” și că abia după doi ani și-a dat seama că ar putea începe o relație cu ea, în timp ce se uita la un album cu poze în grădina casei sale. Apoi a abordat-o pe Claire și s-au gândit împreună la cum ar trebui să fie cuplul lor.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Maria Bello s-a temut că fiul ei ar putea dezaproba relația, dar după ce i-a mărturisit el i-a zâmbit, a îmbrățișat-o și i-a spus că „dragostea e dragoste indiferent de orietarea sexuală”.