Actriţa Maria Costeschi se alătură echipei din ”Băieţi de oraş”: ”Cred că Roberta este ca o gură de aer proaspăt”

Apropo.ro / 04.06.2018, 11:04
Actriţa Maria Costeschi se alătură echipei din ”Băieţi de oraş”: ”Cred că Roberta este ca o gură de aer proaspăt”
Cel de-al treilea sezon al serialului ”Băieţi de oraş”, care are premiera duminică, de la ora 22.00, la Antena 1, vine cu o mulţime de noutăţi şi surprize pentru fani. Încă din primul episod, telespectatorii vor face cunoştinţă cu un nou personaj, Roberta, rol interpretat de actriţa Maria Costeschi.

Roberta este un personaj plin de originalitate, o surpriză din toate punctele de vedere: ”Pentru mine a fost o onoare încă de la început, de la prima probă şi până când am lucrat propriu-zis, am încercat să dau tot ce e mai bun din mine.  Tot timpul petrecut cu echipa m-a făcut să mă simt parte dintr-o mare familie în care am fost primită şi acceptată foarte repede.

Sunt oameni foarte talentaţi, care îşi iubesc cu adevărat meseria. Cred că Roberta e ca o gură de aer proaspăt şi cred că este genul de femeie de care este nevoie acum, pe parcursul noilor evenimente”, spune Maria Costeschi, cea care interpretează în noul sezon ”Băieţi de oraş” rolul Robertei.
Cel de-al treilea sezon ”Băieţi de oraş” vine cu foarte mult umor şi un scenariu autentic ce parodiază personaje şi situaţii cât se poate de actuale.  Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii săi din ”Băieţi de oraş” în cel mai nou sezon al serialului, care are premiera duminică seară, de la 22:00, la Antena 1, invitând totodată telespectatorii să se transpună în situaţii dintre cele mai trăsnite, alături de ei.