Actriţa Marinela Chelaru, declaraţii şocante: „Voi muri. Mă duc la Dumnezeu”

De: Cristiana Trifu / 26.09.2018, 12:18
Actriţa Marinela Chelaru, declaraţii şocante:
În urmă cu şase luni, actriţa Marinela Chelaru suferea un infarct. Actriţa în vârstă de 59 de ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la inimă, însă din păcate starea sa de sănătate nu s-a îmbunătăţit.

„Acum mă simt mai rău decât după operaţie. Am făcut infarct şi am făcut operaţie pentru că acum mă uitam de sus la voi. Am tensiune mare, îi spuneam şi doctoriţei, îmi zicea că sunt atacuri de panică, eu nu sunt plângăcioasă. Şi mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte. E groasă, asta e, mă duc şi aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu”, a declarat  Marinela Chelaru la Antena Stars.

Actriţa a reuşit să dea jos câteva kilograme după ce s-a apucat de o dietă strictă. Marinela Chelaru cântărea în jur de 100 de kilograme, iar acum celebra actriţă a reuşit să ajungă la 75 de kilograme şi e hotărâtă să nu se oprească aici.

Într-un interviu pentru click.ro, vedeta a declarat:  ”M-am supărat pe viaţă, de asta m-am apucat de dietă pentru că am probleme din cauza grăsimii, am dat de belea! Am eliminat pastele, făinoasele şi grăsimile, iar cu dulciurile nu prea le am. Într-o săptămână am slăbit cinci kilograme. De exemplu, astăzi după emisiunea TV, când am ajuns acasă am mâncat jumătate de peşte afumat şi două feliuţe de brânză”.