Actrița Olga Tudorache revine pe scenă

De: Gabriela Voicu / 13.04.2012, 10:00
Actrița Olga Tudorache revine pe scenă
Actrița Olga Tudorache, care a fost internată la inceputul acestei luni, după ce a leșinat pe scenă, revine în spectacolul "Portretul Doamnei T".

Actrița Olga Tudorache revine pe scenă, după ce a fost internată la începutul acestei luni ca urmare a suspiciunii de accident vascular cerebral.

Ea va juca pe 30 aprilie, în spectacolul „Portretul Doamnei T”, la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” din Capitală.

Reprezentația va avea loc de la ora 19.30. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian” și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, blt.ro și biletoo.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 70 de lei, 60 de lei și 50 de lei.

Olga Tudorache

Piesa „Portretul Doamnei T”, a treia scrisă de Ana-Maria Bamberger pentru Olga Tudorache, a fost premiată de UNITER și i-a adus actriței premiul de excelență „Omul anului” 2006. Piesa a fost pusă în scenă de Liana Ceterchi, cu Olga Tudorache și Lucian Nuță.

Olga Tudorache, născută pe 11 octombrie 1929. a fost internată pe 1 aprilie la Spitalul Elias din Capitală, după ce, în aceeași seară, i s-a făcut rău pe scena Teatrului Metropolis, unde juca în spectacolul „Pește cu mazăre”.