Actrița Olivia Wilde este însărcinată

De: Gabriela Voicu / 28.10.2013, 14:30
Actrița Olivia Wilde este însărcinată
Actrița Olivia Wilde, în vârstă de 29 de ani, și actorul Jason Sudeikis, în vârstă de 38 de ani, așteaptă primul lor copil.

Actrița Olivia Wilde, în vârstă de 29 de ani, și actorul Jason Sudeikis, în vârstă de 38 de ani, așteaptă primul lor copil, potrivit revistei People.

Purtătorii lor de cuvânt au confirmat că Olivia este însărcinată pentru prima oară și că ea și Jason sunt foarte fericiți că vor deveni părinți.

Cei doi s-au cunoscut în 2011, în cadrul show-ului TV Saturday Night Live și au început relația șase luni mai târziu. În luna ianuarie a acestui an s-au logodit, iar Olivia Wilde declara în urmă cu câteva luni că o încântă ideea de a forma o familie cu Jason. Actrița a mai spus că și-ar dori trei copii.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis

Olivia Wilde a atras atenția publicului în rolul doctorului Remy „Thirteen” Hadley, din serialul „House”. Ea a mai apărut în „The O.C.”, „Tron: Legacy”, „Cowboys & Aliens”, „In Time” și „Rush”.

Jason Sudeikis și-a început cariera drept comediant. În 2003 a fost angajat să scrie schițe pentru show-ul „Saturday Night Live” și încă este membru al echipei. De asemenea, a avut roluri în filmele „Hall Pass”, „Horrible Bosses”, „Epic” și „We”re the Millers”.

Atât el cât și Olivia au mai fost căsătoriți, însă nu au avut copii – ea a fost cu realizatorul de documentare Tao Raspoli, iar Sudeikis cu producătoarea de televiziune Kay Cannon.