Actrița Patricia Arquette s-a casatorit

Apropo.ro / 28.06.2006, 14:52
Actrița Patricia Arquette s-a casatorit
Actrița Patricia Arquette, câștigatoare a unui premiu Emmy, vedeta serialului de televiziune "Medium", s-a casatorit cu actorul Thomas Jane, cu care are o relație de foarte mult timp, transmite Reuters. Știrea a fost confirmata de purtatorul de cuvânt al actriței, care

Actrița Patricia Arquette, câștigatoare a unui premiu Emmy, vedeta serialului de televiziune „Medium”, s-a casatorit cu actorul Thomas Jane, cu care are o relație de foarte mult timp, transmite Reuters.

Știrea a fost confirmata de purtatorul de cuvânt al actriței, care a anunțat ca cei doi s-au casatorit într-o ceremonie privata care a avut loc la palatul Contarini din Veneția, Italia.

Cei doi actori s-au logodit în 2002 și au împreuna o fetița în vârsta de trei ani, Harlow Olivia Calliope.

Jane, în vârsta de 37 de ani, a mai fost însurat cu actrița Aysha Hauer, fiica lui Rutger Hauer. Actorul a jucat în „Justițiarul”, „Talismanul viselor”, „Magnolia” și „La hotarul dintre viața și moarte”.

Arquette, în vârsta de 38 de ani, a mai fost casatorita cu actorul Nicolas Cage și are un fiu, în vârsta de 17 ani, Enzo, cu muzicianul Paul Rossi. Actrița a mai jucat în „Ed Wood” și „Natura umana”. Patricia face parte dintr-o familie de actori, fiind sora Rosannei și a lui David Arquette.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])

Mediafax