Actrita Sandra Bullock este însarcinata

Apropo.ro / 01.12.2006, 15:43
Actrita Sandra Bullock este însarcinata
Actrita Sandra Bullock, starul seriei "Speed", si sotul sau Jesse James, vedeta emisiunii "Monster Garage" de la Discovery, asteapta primul lor copil, informeaza editia electronica a cotidianului The Sun. Sandra Bullock, în vârsta de 42 de ani, este însarcinata în doua luni. O sursa

Actrita Sandra Bullock, starul seriei „Speed”, si sotul sau Jesse James, vedeta emisiunii „Monster Garage” de la Discovery, asteapta primul lor copil, informeaza editia electronica a cotidianului The Sun.

Sandra Bullock, în vârsta de 42 de ani, este însarcinata în doua luni.

O sursa apropiata starului a declarat: „Este un vis de o viata care a devenit realitate pentru Sandy. Deja au început sa decoreze camera bebelusului.”

Bullock si James, în vârsta de 37 de ani, s-au casatorit în iulie 2005, în Statele Unite, dupa o relatie de peste un an.

Acesta va fi primul copil pentru Bullock, în timp ce James mai are trei copii din doua casatorii anterioare.

Actrita poate fi vazuta în filmul „Casa de lânga lac”, în care a jucat alaturi de partenerul sau din „Speed”, Keanu Reeves.

Bullock urmeaza sa apara în „Infamous”, în care va juca rolul scriitoarei câstigatoare a unui premiu Pulitzer Harper Lee, si într-un alt lungmetraj în care o va încarna pe scriitoarea Grace Metalious, cunoscuta pentru controversatul roman „Peyton Place”. De asemenea, actrita joaca în filmul „Premonition”, programat pentru lansare în februarie 2007.

Mediafax