Actriţa Tily Niculae, în belele din cauza creditului în franci elveţieni: „Nu o să-mi permit niciodată o casă”

De: Cătălina Matei / 15.06.2016, 11:22
Actriţa Tily Niculae, în belele din cauza creditului în franci elveţieni: „Nu o să-mi permit niciodată o casă”
Tily Niculae se luptă cu datoriile. Actriţa a făcut greşeală să-şi achiziţioneze un apartament cu două camere, fâcând credit în franci elveţieni.

De atunci, vedeta încearcă să-şi achite datoriile. Deşi munceşte de la o vârstă fragedă şi este implicată în tot soiul de proiecte, şi-a luat gândul de a se muta vreodată din apartament într-o casă ceva mai încăpătoare.

Actriţa Tily Niculae a început să facă primii bani pe când juca în serialul „La Bloc”, de la Pro TV, însă nu a reuşit niciodată să strângă suficienţi pentru a-şi cumpăra o casă. În momentul în care s-a măritat, actriţa şi soţul ei au făcut un credit pentru un apartament, credit care acum nu-i dă posibilitatea de a-şi mai schimba locuinţa.

„În plus, îţi spun sincer, noi facem parte din categoria care a luat credit în franci elveţieni, iar după cele experimentate nici nu vreau să mai aud de cuvântul credit. Nici nu se compară de la suma de la care am pornit, unde am ajuns şi pentru apartamentul pe care îl avem, care este de 2 camere, nu vom reuşi să scoatem banii la care l-am achiziţionat”, a spus Tily pentru Libertatea.

 „Îmi doresc să mă mut. Nu o să se întâmple niciodată pentru că preţurile sunt extrem de mari şi nu vorbesc de o casă cu vreo 7 etaje, 5 băi, zic acolo o a treia cameră. Chiar nu o să-mi permit niciodată.”