Actriţe care au apărut în videoclipuri

Apropo.ro / 27.04.2015, 09:00
Actriţe care au apărut în videoclipuri
Nu doar o melodie bună, nişte versuri care merg direct la suflet şi o voce extraordinară fac ca o un videoclip să aibă şi succes. Pe lângă toate acestea, mai trebuie şi un pic de... frumuseţe. Iar când protagonistele sunt nişte actriţe sexy şi carismatice ca Laura Cosoi, Dana Rogoz sau Mădălina Drăghici, sigur iese un videoclip de senzaţie.


Laura Cosoi a fost muză trupa Hurts şi nu numai
Actriţa a jucat pentru prima dată într-un videoclip în producţia „Azi vii, mâine pleci”, piesa lui Keo. Deşi la momentul respectiv, presa a speculat o relaţie între ea şi iubitul Andreei Bălan, cei doi n-au schimbat nici măcar o privire galeşă. „Al doilea clip în care am apărut a fost , primul single a lui Andrei (n.r. Smiley), dar pe vremea aceea nu eram încă împreună. În schimb, atunci când am filmat formam deja un cuplu, iar piesa mi-a fost dedicată”, povesteşte Laura. Revenind la piesa „În lipsa mea”, se pare că scenele cu „plânset” au fost cele mai solicitante. „Mi-l amintesc perfect pe Iulian Moga care, la un moment dat, după câteva scene dramatice în care plângeam şi urlam de durere că iubitul meu fusese împuşcat, mi-a spus: ”, îşi aminteşte vedeta PRO TV. De curând însă, actriţa a atras atenţia unei trupe de renume internaţional: Hurts. După ce a apărut în videoclipul de debut „Better than love”, băieţii de la Hurts au decis să o solicite şi pentru un al doilea clip, „Hurts”, care s-a filmat tot în România.
 

Dana Rogoz – Două ore în ploaie
Dacă arta cere sacrifcii… Dana nu stă pe gânduri! Astfel, actriţa a fost protagonista videoclipului „Lacrimi de coniac”, al trupei Vunk. Pentru una dintre scene, Dana a fost nevoită să filmeze timp de două ore… în ploaie. „Partea amuzantă era că mă concentram să nu dârdâi în timpul filmării. Am avut pur şi simplu ghinion. Întâi a început trupa filmarea în ploaie, şi deşi în subsol era frig, ploaie era caldă. Când am intrat eu sub duş, apa s-a răcit brusc. Mi-am zis în gând: ”, povesteşte Dana.

 

Mădălina Drăghici – Filmări în vârf de munte
Înainte de a juca în telenovela „Iubire şi onoare” de la Acasă TV, printre contractele sale ca manechin, Mădălina a filmat şi pentru un videoclip. Este vorba despre piesa „Million Miles” a trupei germane Reamonn. Solistul Rea Garvey, de origine irlandez, este căsătorit cu o româncă, aşa că şi-a adus colegii pe plaiurile mioritice, ca să filmeze tocmai în vârf de munte, la Bâlea Lac. Şi au ales o tot o româncă pentru acest clip, pe Mădălina. „A fost foarte frumos: trei zile de muncă, voie bună, frig, distracţie şi muzică. Au fost şi peripeţii… Am mers cu telecabina să filmăm sus, iar când a trebuit să ne întoarcem, a început un vânt foarte puternic. Telecabina nu mai funcţiona… am stat mult în vârful muntelui. Apoi când filmam noaptea în pădure, existau reflectoare foarte puternice care, la un moment, dintr-o dată, s-au stins. Toate! A fost sinistru, am rămas în bezna nopţii în pădure preţ de câteva zeci de minute, până a fost remediată problema”, îşi aminteşte vedeta Acasă TV.