Actrite celebre care au ajuns falimentare

De: Gabriela Voicu / 12.01.2012, 14:50
Cateva dintre starurile de la Hollywood din urma cu zeci de ani au ajuns acum falimentare. Afla despre cine e vorba!

Cateva dintre cele mai dorite si invidiate staruri ale anilor ’80 au emotionat mii de fani cu destinele lor triste care le-au adus de la statutul de sex-simbol la dezastru fiananciar.

Ali MacGraw este ruinata complet, pentru ca nu s-a ales cu nimic in urma mariajului cu Steve McQueen. Actrita a devenit faimoasa in rolul lui Jennifer din „Love Story”, tragica poveste de dragoste scrisa de Erich Segal, care in urma cu 42 de ani a induiosat milioane de oameni. Drama regizata de Arthur Hiller a fost premiata cu Oscar pentru muzica, in 1971.

Ali MacGraw

Maritata de 3 ori, actrita a recunoscut recent, la 72 de ani, ca regreta ca nu i-a cerut pensie alimentara lui Steve McQueen, ultimul din cei trei soti ai ei. Ali MacGraw a admis ca a avut multe probleme din cauza barbatilor si a alcoolului si nu s-a mai recasatorit dupa divortul de McQueen. Cand vila i-a ars din temelii, in 1993, actrita a parasit California si s-a mutat in muntii din New Mexico.

Kim Basinger

Alta vedeta care a cunoscut rusinea de a pierde totul este Kim Basinger. Considerata ani la rand una dintre cele mai frumoase femei din lume, fostul model devenita actrita s-a declarat falimentara in 1993, dupa ce a pierdut un proces de 8.9 milioane de dolari cu Maine Line Pictures, pentru ca s-a retras din productia filmului Boxing Helena.

Actrita a avut in ultimul deceniu aparitii discrete pe marele ecran iar in acest an va filma drama „The Impossible Dream” alaturi de Nick Nolte si John Rhys-Davies.

Anita Ekberg

Actrita suedeza Anita Ekberg, una dintre divele anilor ’60, a devenit celebra in scena din „La Dolce Vita”, al lui Federico Fellini, in care intra in Fontana di Trevi, din Roma. Ea a jucat in peste 20 de pelicule, s-a iubit cu Errol Flynn, Gary Cooper, Yul Brynner si Frank Sinatra, insa acum la 80 de ani a ajuns sa traiasca intr-un azil. Fara copii si fara niciun ban, actrita a cerut ajutor financiar Fundatiei Federico Fellini.

Cunoscuta pentru temperamentul glacial si supranumita „aisbergul”, Anita a recunoscut ca se simte infinit de singura la batranete.