Acum poti trimite mesaje fiintelor extraterestre!

Apropo.ro / 15.08.2009, 13:47
Iata ca, mai nou, pamantenii pot trimite mesaje fiintelor extraterestre prin intermediul unui site din afara.

Iata ca, mai nou, pamantenii pot trimite mesaje fiintelor extraterestre prin intermediul unui site din afara.

Hellofromearth.net. a venit cu ideea inedita de a strange mesaje de la locuitorii Terrei si de a le trimite spre Gliese 581d, o planeta din afara sistemului nostru solar, pe care se presupune ca ar exista viata.

Comentariile sunt moderate, in spatiu ajungand doar cele care sunt pasnice si prietenoase. Toate mesajele trebuie sa fie in limba engleza.

Iata cateva dintre mesaje trimise de pamanteni extraterestrilor:

"Daca ajungeti pe pamanat incercati: muzica, plaja, inghetata, imbratisarile, atmosfera de familie, dragostea, dansul, branza, prietenia, cartile si visele. Asta pentru inceput" (Tamasin-Richmond, Australia)

"Suntem cu totii in mocirla, dar unii dintre noi se mai uita la stele… "(Jeff N, Sydney, Australia)

"Sper ca acest mesaj sa insemne inceputul unei relatii frumoase. Cu teama si respect de pe Pamant" (Theresa, Canberra, ACT, Australia)

"Buna de la Patrick & Emily de pe Pamant. Cu totii ne intrebam daca mai exista viata si pe alte planete din Univers. Dar un lucru este sigur: nu suntem niciodata singuri, atat timp cat ne avem unii pe altii" (Patrick Sydney, Australia)

"Sa traitm in pace si prosperitate. Viata este cel mai frumos lucru din Univers. Nu luati ceea ce nu puteti oferi. Respectati viata. Venerati maretia universului" (Geoffrey Irvin Melbourne, Australia)

"Buna, pacea sa fie cu voi, sper ca intr-o zi copiii nostri se vor juca cu copiii vostri si vor fi prieteni. Pana ne intalnim, aveti grija de voi" (Paul Cotter, Batemans bay, Australia)

Manifestand, de asemenea, un mare interes pentru civilizatiile extraterestre, Republica Kazahstan din Asia Centrala a demarat proiectul construirii primei ambasade din lume destinata exclusiv extraterestrilor si, totodata, prima baza de aterizare pentru navele acestora, anunta agentiile de presa locale.

TU CE MESAJ AI TRIMITE FIINTELOR EXTRATERESTRE? COMENTEAZA AICI!

Citeste si: "Londra a fost invadata de OZN-uri!"