Acuzaţii grave! “Răzvan şi Dani m-au linşat, sunt nişte mitocani!”

De: Cătălina Matei / 11.10.2016, 10:45
Acuzaţii grave! “Răzvan şi Dani m-au linşat, sunt nişte mitocani!”
Matinalii de la Antena 1, Răzvan şi Dani se află în mijlocul unui scandal.

Cântăreaţa Lexie Shine a fost invitată săptămâna trecută la matinalul Antenei 1, „Neatza cu Răzvan şi Dani”, unde a fost ironizată în mod repetat pentru prestaţia ei. Deranjată de apropourile lui Dani Oţil şi Răzvan Simion, artista a decis să-şi facă dreptate. Solista le-a dat replica printr-un mesaj postat pe contul ei de Facebook.

Lexie Shine susţine că a fost atrasă într-o capcană şi că tot scandalul a fost premeditat de producătorii emisiunii pentru creşterea audienţei.

„Dragii mei

Cu toţii stiţi cele întâmplate în emisiunile de miercuri si vineri de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Unii dintre voi aţi fost alături de mine, alţii nu… cum de altfel este şi normal. Însă puţini ştiu cu adevărat prin ce am trecut în aceste zile. Ce s-a întâmplat în această săptămână m-a afectat foarte mult.

După ce am fost umilită de către cei doi prezentatori şi nu am reacţionat în emisiune din bun-simţ şi din respectul pe care îl purtam celor doi, aceştia au continuat în emisiunea de joi, ironizându-mă şi denigrându-mă, de parcă nu era suficient „răul” făcut în prealabil.

Am recunoscut în repetate rânduri că prestaţia mea live nu a fost una dintre cele mai bune şi motivele pot fi nenumărate, nu ţin doar de voce. Acest lucru nu este însă un motiv întemeiat pentru a linşa o persoană, neţinând cont că am muncit destul de mult să ajung aici. Vedem zilnic colege de breaslă, de exemplu, care ratează reprezentaţiile live una după alta, dar nu sunt linşate, ci apreciate şi chiar promovate, inclusiv în cadrul acestei emisiuni, pentru simplul fapt că au în „spate” oameni care le susţin în drumul lor către celebritate.

Nu sunt proastă, dragilor, aş fi fost dacă m-aş fi declarat învinsă de mitocăniile celor doi înţelepţi care la o oră aşa de matinală ar fi trebuit să fie un exemplu în comportament pentru toată lumea. Dar se pare că aşa înţeleg ei şi aşa au fost educaţi să se comporte cu o femeie.

Sunt foarte dezamăgită, sufăr destul de mult fiindcă doar eu ştiu cât am muncit pentru a ajunge până aici şi cred că oricare dintre voi, dacă aţi fi fost în locul meu, aţi fi reacţionat şi aţi fi făcut la fel.

Aceste lucruri te afectează. Niciodata n-am fost tratată în felul acesta. Sunt obişnuită să fiu înconjurată de oameni educaţi, cu bun-simţ şi chiar dacă unele persoane nu sunt de acord cu mine sau cu ceea ce fac… nimic nu le rezervă dreptul de a mă umili doar pentru că o pot face!

Puteau oricând să anuleze invitatia. Am venit în emisiune pregătită să fiu tratată cu respect şi bun-simţ… nimic nu anunţa că voi fi trasă în capcană pentru cel de-al doilea episod „Şoc şi Groază 2”. Consider că a fost un lucru premeditat, dat fiind că în lipsa mea, în emisiunea de vineri a aparut „Şoc şi Groază 3”, lucru care demonstrează buna credinţă a producătorilor. Ei cred că audienţa unei emisiune rivalizează cu distrugerea unei cariere. Ce s-a întâmplat săptămâna aceasta m-a afectat foarte mult emoţional şi psihic, mi-a afectat cariera, mi-a compromis imaginea, neţinând cont că, deşi nu sunt „celebră” – cum mă ironizau cei doi -, sunt persoană publică, sunt semnată la cea mai mare casă de discuri din România şi aşa „proastă” cum mă cred ei, sunt o persoană cinstită şi demnă!

După ce voi trece peste şocul emoţional, voi lua imediat fără doar şi poate atitudine faţă de emisiune şi implicit de cei doi prezentatori.

În încheiere, dragii mei, vă las pe voi să-mi spuneţi dacă credeţi că asemenea prezentatori merită daţi în judecată sau noi, cei mici necelebri, ar trebui să ne facem şi mai mici şi să suferim în tăcere.

Îmi cer scuze, dragi prezentatori, dacă v-am jignit sau ofensat în vreo emisiune sau dacă muzica mea v-a cauzat prejudicii, iar dacă o „proastă” ca mine poate face asta public, cu siguranţă domniile voastre îmi pot urma exemplul.

Cu prietenie, Lexie Shine”