Ada Condeescu, premiată la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Apropo.ro / 15.02.2013, 13:00
Actrița Ada Condeescu a primit trofeul Shooting Stars în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin.

Ada Condeescu, 25 de ani, a fost premiată la Berlin, în cadrul Festivalul Internațional de Film cu trofeul Shooting Stars. Premiul i-a fost înmânat de actorii Julie Delpy și Ethan Hawke.

A fost o seară plină de emoții pentru tânăra actriță. Tim Robbins a felicitat-o, Brad Pitt și Angelina Jolie o priveau din primul rând al sălii, precum și numeroase alte vedete de renume internațional o admirau din umbră.

Ada Condeescu, Julie Deply, Ethan Hawke

Ada Condeescu, Julie Deply, Ethan Hawke

Simt că zilele petrecute în programul Shooting Stars mă vor ajuta în următoarele proiecte. Cred că, și de acum încolo, e nevoie de multă răbdare, instinct și muncă pentru a continua drumul pe care l-am ales. A fost o senzație specială și puternică să fiu împreună cu actori tineri și talentați din toată lumea, care m-au emoționat prin filmele lor. Am simțit cu adevărat ca sunt printre cei mai buni! La decernarea premiilor am fost fericită să o văd pe doamna Irina Margareta Nistor în primul rând zâmbind și bucurându-se pentru mine„, a declarat Ada Condeescu.

Angelina Jolie și Brad Pitt erau în primul rând, când am fost pe scenă, m-am gândit să nu mai zic nimic despre premiu și m-am gândit să mă uit la Brad Pitt. A fost o surpriză pentru tot orașul să-i vadă acolo în Sarajevo. Am fost împreună cu Angelina pe scenă, cu același premiu. Eu sunt mai timidă, dar ea a venit la mine m-a felicitat. A fost un moment special și sper să se mai repete. Am băut șampanie împreună„, a mai spus Ada.

Ada Condeescu

Ada Condeescu

Ada Condeescu a mai participat la Festivalul de la Berlin și în 2010 cu „Eu când vreau să fluier, fluier” (regia: Florin Șerban).

În 2011, interpretarea din „Loverboy” (regia lui Cătălin Mitulescu) i-a adus premiul „The Heart of Sarajevo” (Inima orașului Sarajevo) pentru cea mai bună actriță în cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo. Recent, Ada a jucat în filmul „Lupu” (regia lui Bogdan Mustață), ce urmează a fi lansat pe marile ecrane în 2013.