Adam Levine şi Dave Stewart îşi unesc forţele şi produc un nou reality show muzical

De: Nicoleta Nicolae / 24.03.2015, 14:42
Adam Levine şi Dave Stewart  îşi unesc forţele şi produc un nou reality show muzical
Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, şi Dave Stewart, chitaristul fostului grup Eurythmics, s-au asociat pentru a produce împreună un nou reality show muzical, care va fi dedicat compozitorilor talentaţi.
Cei doi vor colabora cu Audrey Morrissey, producătorul executiv al versiunii americane a emisiunii „The Voice” – în cadrul căreia Adam Levine apare în calitate de membru al juriului – pentru a produce emisiunea „Songland”,  informează contactmusic.com.
 
„Songland” va fi o emisiune care va oferi compozitorilor aflaţi la început de carieră posibilitatea să îşi prezinte compoziţiile lor originale în faţa unor reprezentanţi de seamă ai industriei muzicale, afirmă publicaţia The Hollywood Reporter.
 
Acest proiect de televiziune se află deocamdată într-un stadiu incipient de producţie. Conform Mediafax, data la care va fi lansată emisiunea „Songland” nu a fost deocamdată dezvăluită.
 
Foto: Hepta – Mediafax Foto
 
Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut, „Songs About Jane”, în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy. Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.
 
Adam Levine urmează, în acelaşi timp, o carieră în actorie, debutând în 2012 pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al serialului „American Horror Story”.