Adam Sandler a fost atacat de un ghepard (Video)

De: Gabriela Voicu / 15.07.2013, 13:30
Adam Sandler a fost atacat de un ghepard (Video)
Actorul american Adam Sandler a fost la un pas să devină hrana unui ghepard, într-un safari în Africa.

Actorul Adam Sandler (46 de ani) a plecat într-un safari privat în Africa, unde a fost la un pas să-și piardă viața.

Sandler a vrut sa îi dea apă unui ghepard și s-a aplecat deasupra unei bălți, moment în care animalul s-a năpustit asupra lui.

„Este o poveste adevărată. M-au lăsat să ating ghepardul, mi-au spus că pot să-i dau să bea apă din mâinile mele. Așa că am făcut-o, dar totul a luat o turnură nefericită. Eram speriat și s-a întâmplat foarte repede. Când a sărit ghepardul pe mine mi-am spus doar , deci dacă vroia să mă mănânce, eu nu aveam nicio intenție de a riposta, pentru că eram înțepenit”, a povestit actorul”, amuzându-se.

Din fericire, una dintre îngrijitoarele parcului era de față și a reușit să oprească la timp animalul sălbatic.

„Mi-au spus că nu o să fie nicio problemă, dar uite ce s-a întâmplat. M-a salvat o femeie care mi-a spus că e cea mai bună prietenă a ghepardului. Mi-a zis că doarme cu el în pat în fiecare seară. Eu am avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că nu m-a plăcut”, a mai spus Adam despre incident.

Adam Sandler, cu umorul lui inconfuundabil, a vorbit despre această aventură în emisiunea lui David Letterman. El a precizat că nu îi poartă pică ghepardului și că adoră natura în continuare. Mai mult, actorul e bucuros că a avut parte de o experiență deosebită care a fost și filmată.