Adam Sandler, actorul cu număr record de nominalizări la Zmeura de Aur

Apropo.ro / 27.02.2012, 09:39
Adam Sandler, actorul cu număr record de nominalizări la Zmeura de Aur
Actorul american Adam Sandler a stabilit un record pentru cel mai mare număr de nominalizări la Zmeura de Aur, trofeul care "recompensează" cele mai proaste filme și performanțe actoricești.

Actorul Adam Sandler a ratat cursa pentru premiile Oscar 2012, dar se află în cursa pentru premiile Zmeura de Aur 2012. Actorul american a obținut 11 nominalizări inclusiv la categoriile „cel mai prost actor”, „cea mai proastă actriță”, „cel mai prost scenariu” și „cel mai prost film”, pentru lungmetrajul „Jack și Jill/ Jack and Jill”. În acest film, Sandler joacă rolul lui Jack, dar și pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.

Al Pacino este nominalizat la Zmeura de Aur, pentru apariția sa specială în filmul „Jack și Jill”, Nicole Kidman este, de asemenea, nominalizată la titlul de cea mai proastă actriță, pentru interpretarea din „Just Go With It”, iar Nicolas Cage a primit trei nominalizări la categoria „cel mai prost actor”, pentru filmele „Trespass”, „Anotimpul vrăjitoarei/ Season of the Witch” și „Iadul se dezlănțuie 3D/ Drive Angry 3-D”.

Pentru prima dată în istoria premiilor Zmeura de Aur, toate producțiile nominalizate la categoria „cel mai prost film” au fost nominalizate și la categoriile „cel mai prost regizor”, „cel mai prost scenariu” și „cea mai proastă distribuție”. Este vorba despre „Bucky Larson: Born to Be a Star”, „De Anul Nou/ New Year’s Eve”, „Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon”, „Saga Amurg: Zori de Zi”.

Citește mai multe detalii despre nominalizările la Zmeura de Aur 2012, pe Mediafax.ro