ADDA a lansat piesa „De piatră”

De: Alexandra Necsoiu / 27.11.2018, 14:33
ADDA  a lansat piesa „De piatră”
ADDA revine cu o nouă piesă, „De piatră”, o premieră nu numai pentru fanii ei, dar chiar şi pentru ea. „Pe lângă faptul că e o piesă specială pentru mine, de suflet, este şi prima oară când îmbin pianul cu vocea. Această melodie este despre o călătorie, despre drumul spre succes, despre sacrificii şi despre lupta pe care o duci cu tine, forţându-te să fii puternic. Mai ales că visul te bântuie şi nu te lasă să renunţi, te face să trăieşti viaţa la maximum”, spune ADDA.

Melodia mai vorbeşte, după cum declară artista, şi despre frumuseţea călătoriei, oricât de dificilă este aceasta. „Dar, dincolo de toate, de fapt bucuria înseamnă drumul pe care îl parcurgi, este în călătorie. Întotdeauna este şi frumuseţe, chiar şi în suferinţă. Pentru că înveţi lucruri noi, aduni nişte amintiri şi înveţi ceva ce poţi să transmiţi mai departe. Si poţi spune un mesaj lumii”, încheie ADDA.

Muzica piesei este semnată de ADDA şi de Şerban Cazan, textul de ADDA, producţie Şerban Cazan, Florin Boka, viori Muse Quartet, Master HaHaHa Production. Regia videoclipului este semnată de Sega, scenariul si conceptul – ADDA şi Flavius Simion (Baladda Records), producţie Rizea Cătălin (Baladda Records), make-up Cristian Burca, hair Ilina Dumitru, styling Eli Adam.

În acest an, ADDA a mai lansat piesele „Mamă soacră”, „Arde” feat. Killa Fonic, care a ajuns la aproape  26 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Mă doare inima” şi cele trei piese, „Desculţă”, „Liniştea”, „Casa bântuită”, care alcătuiesc împreună cel de-al treilea sezon al Stărilor.

 

Tags: