ADDA lansează piesa „Arde” feat Killa Fonic

Apropo.ro / 14.06.2018, 14:10
ADDA lansează piesa „Arde” feat Killa Fonic
Fanii ADDEI se bucură de o noutate din partea artistei, care spune că a lucrat cu multă dăruire la o piesă diferită pentru ea: „Arde”, în colaborare cu Killa Fonic. Pe lângă mesajul foarte puternic, ADDA spune că atât versurile, dar şi imaginea din videoclip o pun într-o ipostază nouă.

ADDA feat Killa Fonic link YouTube: https://youtu.be/I6dQXpJKlPk

„Arde e o piesă altfel, specială. Deşi e de dragoste, îmi arată şi latura sexi, feminină. Mă bucur mult că e o colaborare cu Killa Fonic. Nu ar fi sunat atât de bine cu nimeni altcineva şi îmi doresc să ajungă la oameni. Să le placă, să o simtă şi să o cânte”, spune artista.

La rândul său, Killa povesteşte că a fost foarte încântat de colaborarea cu ADDA, apreciind că „a fost o experienţă incredibilă să lucrez cu Mrs. BALADDA! Sunt fascinat de felul în care scrie şi compune, dar şi de felul în care îşi simte muzica şi o exprimă. În ziua în care am fost invitat să colaborăm  pentru această melodie, am ştiut că voi şi învaţa ceva după şi spun asta pentru că mi-a plăcut enorm ideea de duet, 2 strofe de fes, plus part C! Sunt în continuare la fel hyped!”. Muzica este semnată de ADDA, Georgian Idriceanu, Ioan Nacu, Killa Fonic şi Diana Ghiţă, textul de ADDA, Killa Fonic, Diana Ghiţă şi Ana Ştefan, producţia audio de Georgian Idriceanu, iar chitare – Ioan Nacu. Regia videoclipului aparţine lui TrandaFilm, producţia video lui Cătălin Rizea şi Radu Şelaru. De makeup şi hair s-a ocupat Cristian Buca, iar stylingul este semnat de Olivia Stoica.

În acest an, ADDA a mai lansat „Mă doare inima” şi cele trei piese, „Desculţă”, „Liniştea”, „Casa bântuită”care împreună alcătuiesc cel de-al treilea sezon al Stărilor.

ADDA – „Mă doare inima” link YouTube:

ADDA  – Stare 1 – „Desculţă” link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=QWr2Oa2I_60
ADDA feat. Keed – Stare 2 –  „Liniştea” link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0rMe_4viCM4
ADDA  – Stare 3 – „Casa bântuită” link YouTube:

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numără „Lupii”, cu peste 26 de milioane de vizualizări pe You Tube, „De dorul tău”, „Marea mea” piesă pe care artista a compus-o şi a filmat-o în 12 ore, iar fanii săi i-au fost alături live, pe Facebook, alături de „Iţi arăt că pot”, „Nu plânge, Ana!”, „Se vede pe faţa ei”. Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizări.