Adda revine cu piesa Suflete pereche (VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 30.06.2015, 13:00
Adda revine cu piesa Suflete pereche (VIDEO)
Pentru ADDA, vara anului 2015 este una cât se poate de muzicală! Tânăra cântăreaţă respiră muzică prin toţi porii. A lansat Vin sec alături de Shift, iar astăzi continuă drumul din Stările ADDEI cu un nou episod - Suflete pereche!

“Este o piesă pe care am scris-o acum un an şi ceva. Mi-am imaginat o relaţie frumoasă care a început, într-un fel sau altul, în copilărie, ca şi prieteni şi care  s-a dezvoltat în timp într-una de dragoste, ei fiind suflete pereche. Doar că finalul este trist, cei doi se despart în momentul în care apare o altă femeie în viata lor şi bărbatul alege să o părăsească pe prima. Nu am trait povestea asta, dar am fost inspirata din povestea unei prietene mai in varsta.“, spune ADDA.

Starile ADDEI este un sezon format din 7 mini piese (cea mai scurta are 1 minut si 12 secunde, iar cea mai lunga are 2 minute si 9 secunde ), fiecare cu videoclipul sau. Al doilea episod a fost lansat azi si poarta numele de Suflete pereche. Starile ADDEI este un proiect amplu, in PREMIERA in Romania, poate chiar international! Si cum tanara si talentata artista crede ca fanii sunt cei care conteaza cel mai mult, la sfarsitul sezonului, starea cu cele mai multe vizualizari pe youtube se va transforma in urmatorul ei single!

Starile ADDEI este a 2-a co-productie Baladda Recors (casa de productie muzicala a ADDEI) si DeMoga Music.