Adela a avut emotii la vizionarea cu presa

Apropo.ro / 19.03.2009, 12:18
Adela a avut emotii la vizionarea cu presa
Adela vorbeste despre emotiile pe care le-a avut la vizionarea oficiala a filmului "Weekend cu mama".

Cu o zi inainte de premiera filmului "Weekend cu mama" in cinematografe (20 martie), Adela Popescu revine cu o noua insemnare a jurnalului sau de filmari, pe blogul www.weekendcumama.ro/blog.

O noua parte din jurnalul filmarilor pentru "Weekend cu mama" al Adelei Popescu este disponibil astazi in exclusivitate pe apropo.ro, urmand ca de maine sa poate fi vizionat intergral pe weekendcumama.ro/blog.

De aceasta data, Adela le vorbeste fanilor despre emotiile pe care le-a avut la vizionarea cu presa a filmului "Weekend cu mama"!

Post:

Vizionare cu presa

Miercuri dimineata a fost vizionarea cu presa. As minti daca as spune ca am avut emotii in timpul vizionarii. A fost mult mai mult de atat: inima mea nu si-a gasit niciun moment astampar cat timp a rulat filmul, iar mintea imi fugea prin atatea locuri deodata! Aveam urechile ciulite in toate partile, eram atenta la fiecare miscare, fiecare sunet, fiecare vorba din sala. Voiam sa aflu ce nu le-a placut, de ce nu le-a placut, ce le-a placut si de ce, sa vad expresiile tuturor… as fi vrut sa sa stiu ce gandeste fiecare!

Sfarsitul filmului aproape ca m-a prins ghemuita in scaun. Chiar daca nu s-a vazut, tremuram putin…

Citeste continuarea articolului, maine, pe blogul Adelei!

VEZI SI:

Vezi o scena din "Weekend cu mama", exclusiv pe Apropo.ro

Adela Popescu scrie despre ultima zi de filmare

 

Vezi trailer-ul filmului:

 Maine, un nou fragment din cea mai noua confesiune a Adelei va fi disponibil in exclusivitate pe Apropo.ro!

Foto: flickr.com