Adela Popescu a pozat nud!

De: Nicoleta Nicolae / 27.07.2015, 14:03

Adela Popescu a pozat nud!
Vedeta a pozat dezinhibată de nenumărate ori de-a lungul timpului, spre deliciul miilor de fani pe care îi are în toate colţurile ţării.

 Deşi vedeta este destul de timidă, există o mulţime de fotografii foarte sexy în care îşi pune în evidenţă trupul superb.

Cele mai sexy poze cu Adela Popescu sunt surprinse atât în timpul unor şedinţe foto profesioniste, fie pe platourile de filmare unde ea petrece o mare parte de timp. Vedeta dă dovadă de o frumuseţe naturală demnă de invidiat de către orice femeie şi extrem de atractivă pentru orice bărbat.

Puţină lume ştie că numele complet al actriţei şi cântăreţei este Adela Elena Popescu şi provine din satul Şuşani din judeţul Vâlcea. Ea s-a născut acolo în data de 8 octombrie 1986.

Succesul a început să apară după ce în anul 2001 Adela a făcut parte din trupa Viva, împreună cu Elena Gheorghe. La începutul carierei sale, s-a făcut mare vâlvă în presă pe tema primului său iubit care era actorul Dan Bordeianu, alături de care a şi jucat într-o telenovelă.