Adela Popescu, aniversare pe platourile de filmare

Apropo.ro / 10.03.2009, 10:12
Adela Popescu, aniversare pe platourile de filmare
Adela le vorbeste fanilor despre bucuria implinirii a 21 de ani pe platourile de filmare la "Weekend cu mama".

Cu mai putin de 2 saptamani inainte de premiera filmului "Weekend cu mama" in cinematografe (20 martie), Adela Popescu revine cu o noua insemnare a jurnalului sau de filmari, pe blogul www.weekendcumama.ro/blog.

O noua parte din jurnalul filmarilor pentru "Weekend cu mama" al Adelei Popescu este disponibila astazi in exclusivitate pe apropo.ro, urmand ca de maine sa poate fi vizionat intergral pe weekendcumama.ro/blog.

De aceasta data, Adela le vorbeste fanilor despre aniversarea celor 21 de ani, impliniti pe platourile de filmare la "Weekend cu mama".

Post:

Aniversare pe set (I)

Imi place sa imi sarbatoresc ziua de nastere J. Imi place si mai mult ce ramane dupa ce trec in galop cele 24 de ore: poze, amintiri si dovezile de prietenie si de dragoste.

Am implinit 21 de ani pe platourile de filmare de la Weekend cu mama. In acea dimineata, m-am trezit gandindu-ma la secventele pe care le aveam de filmat. Aveam impresia ca o iau cu mine pe Cris peste tot, pur si simplu pentru ca era mereu in mintea mea. Imi faceam griji pentru ca scenele erau mai dificile decat tot ce filmasem pana atunci si fiecare gest trebuia atent studiat.

Citeste continuarea articolului, maine, pe blogul Adelei!

VEZI SI:

Adela scrie despre cea mai grea scena din "Weekend cu mama"

Adela scrie despre cea mai grea scena din "Weekend cu mama" (2)
 

Vezi trailer-ul filmului

 Maine, un nou fragment din cea mai noua confesiune a Adelei va fi disponibil in exclusivitate pe Apropo.ro!

Foto: flickr.com