Adela Popescu, cu mama într-o competiţie cu suflet

Apropo.ro / 19.02.2015, 09:00
Adela Popescu, cu mama într-o competiţie cu suflet
Iubirea dintre mamă şi fiică … cea mai pură şi poate cea mai complexă, o legătură încărcată de emoţie, o poveste unică, necitită vreodată. Prin campania ”Mamă şi fiică – o legătură unică”, Oriflame încurajează mamele şi fiicele să împărtăşească, în imagini şi cuvinte, povestea unei astfel de legături.

Experienţa primei ediţii a campaniei ”Mamă şi fiică – o legătură unică”, desfăşurată în 2014, vine să confirme faptul că fiecare poveste are caracterul ei unic şi declanşează emoţii puternice. Peste 600 de cupluri mamă-fiică au dorit să împărtăşească din frumuseţea acestei legături pentru care cuvintele par a nu fi niciodată de ajuns.

Anul acesta Oriflame lansează din nou, tuturor mamelor şi fiicelor, provocarea de a se înscrie în această competiţie de suflet.

Imagine a campaniei din 2015 sunt Adela Popescu, alături de mama ei, Doina Popescu. În câteva cuvinte, Adela a surprins puterea şi frumuseţea legăturii pe care o are cu mama ei: ”Tot ce sunt sau sper să devin îi datorez mamei mele. Prietena mea cea mai bună. Confidenta dreaptă a tot ce am de spus. Inima ei este singurul loc în care mă pot refugia cu adevărat”. 

Oriflame, alături de Adela Popescu şi mama ei, invită toate mamele sau fiicele să scrie propria poveste a acestei legături unice, care transmite emoţie şi creşte în fiecare zi. Toate poveştile vor fi găzduite pe site-ul www.olegaturaunica.ro. 

Povestea câştigătoare va fi premiată cu un city-break în Stockholm, oraşul de origine Oriflame, plus o sumă de bani pentru shopping.