Adela Popescu, despre alăptare. Vedeta încă îşi alăptează fiul de aproape un an şi două luni

De: Alexandra Necsoiu / 03.08.2017, 11:37
Adela Popescu, despre alăptare. Vedeta încă îşi alăptează fiul de aproape un an şi două luni

Adela Popescu a postat recent o fotografie pe contul de socializare în care apare în timp ce îşi ţine fiul la piept. Deşi Alexandru, băieţelul vedetei şi al lui Radu Vâlcan, are aproape un an şi două luni, Adela încă îl alăptează la sân.

Prezentatoarea TV le-a povestit fanilor pe blogul personal ce crede ea despre alăptat. În prezent, Adela şi Radu Vâlcan se află în vacanţă în Grecia, împreună cu fiul lor.

„Chiar în acest moment îl alaptez pe Alexandru pe terasa viluţei noastre din insula grecească. Radu face snorkeling practic în fata mea (avem balconul pe plajă) aşa ca eu abia astept sa tai un pepene galben rece şi să ne pregătim să coborâm şi noi la plajă. Până atunci, însă, ma bucur de momentul ăsta fantastic şi îmi amintesc cum a început totul. Am scris la scurt timp dupa ce am născut un articol în care va impartaseam experienţa mea legată de alăptare..Era un subiect ce mă consuma fantastic pentru că îmi doream, la fel ca şi voi, să îi ofer băietelului meu tot ce este mai bun. Am pus în aplicare cam tot ce am găsit pe net, tot ce mi-au spus pediatri, vecinele de cartier chiar si ravasele din prajituri :). Iata ca Alexandru are aproape un an şi două luni şi încă îl alăptez. Aşadar ceva din ce am aplicat, la mine a funcţionat”,  a scris Adela Popescu pe Facebook.