Adela Popescu: „Fotografiile cu mine nu sunt vulgare”

Apropo.ro / 18.11.2011, 17:00
Adela Popescu a facut cateva precizari privind pictorialul in care a aparut alaturi de Dana Rogoz. Citeste aici mai multe.

Dana Rogoz a realizat un pictorial mult dorit, alaturi de prietena ei Adela Popescu. Accentul pus de presa pe seama fotografiilor in care Adela nu poarta sutien pe sub camasa au stranit valuri.

Adela Popescu

Adela Popescu, fara sutien – poza care a incitat

Cele doua nu si-au imaginat ca publicul va privi fotografiile din aceasta perspectiva, motiv pentru care Adela a tinut sa faca „lumina” asupra incidentului.

Actrita Adela Popescu declara, pentru AcasaTV, ca pictorialul a fost o joaca pentru amandoua. Nici in ruptul capului nu isi doreste sa pozeze nud, fie ca este vorba de pictoriale sau filme.

Despre fotografiile realizate la Palatul Ghica, Adela adauga: „Ma bucur ca ce am facut noi din placere a starnit interes pentru cititori. Sunt fotografii artistice, din punctual meu de vedere deloc vulgare, intr-un context prietenos”.

Adela Popescu si Dana Rogoz

Adela Popescu si Dana Rogoz, la Palatul Ghica

Incantat de rezultat a fost si Radu Valcan, iubitul artistei: „Lui Radu rezultatul i-a placut foarte mult si are si cateva fotografii preferate pe care ma bate la cap sa le inramez”.

Fotografiile alb negru transmit un mister pe care cele color nu reusesc sa il surprinda”, a mai mentionat Adela.