Adela Popescu şi Dan Bordeianu, din nou împreună la 11 ani de la despărţire – FOTO

De: Cristiana Trifu / 16.01.2018, 15:03
 Adela Popescu şi Dan Bordeianu, din nou împreună la 11 ani de la despărţire - FOTO
Adela Popescu şi Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei "Numai iubirea".

Formau un cuplu în serial, dar şi în viaţa de zi cu zi. Pe vremea aceea ea avea 18 ani, iar el 30. S-au despărţit după trei ani de relaţie.

Acum, la 11 ani de la separare, cei doi s-au reîntâlnit. Adela Popescu, gazda emisiunii Vorbeşte lumea, l-a avut invitat pe fostul ei iubit în platou.

Aceasta a fost o întâlnire memorabilă, dacă ţinem cont de faptul că cei doi nu s-au despărţit în cei mai amicali termeni. Cu ani în urmă, actriţa l-a prins pe Bordeianu în timp ce o însela chiar pe platourile de filmare. Acum însă, nimic din ce s-a întâmplat atunci nu pare că îi mai afectează pe cei doi foşti iubiţi. Adela şi Dan au fost extrem de protocolari şi zâmbitori, iar el a răspuns la toate curiozităţile ei. 

Adela Popescu a pozat nud!

Dan Bordeianu, de nerecunosct! Cum arată acum fostul iubit al Adelei Popescu

„Nu a fost o relaţie normală”

Tu şi Dan Bordeianu eraţi un cuplu de succes. Inimile multor tineri s-au frânt când relaţia voastră a luat sfârşit. Ai putea să-mi spui de ce n-a mai mers?

„Relaţia cu Dan a fost o relaţie atipică încă de la început, în sensul că eu nu avusesem nicio relaţie până atunci, era primul meu prieten, diferenţa dintre noi era destul de mare. Dan era un tip care era în lumea asta de mai mult timp, eu de abia intrasem. Eu eram învăţăcelul, el era acest guru. Lucrurile nu au fost niciodată pe picior de egalitate între noi. Eu mă uitam la el cu foarte multă admiraţie, el încerca să mă înveţe. În afară de lucruri care ţineau de generozitate, caracter, eu nu puteam să-l învăţ pe el altceva. Şi lucrurile astea creează la un moment dat un dezechilibru. Mai mult decât atât, noi eram doi oameni care şi-au început relaţia pe platourile de filmare şi ea n-a mai continuat niciodată în altă parte. Pentru că noi terminam programul la 12 noaptea şi a doua zi eram din nou la filmări. Cât timp am avut o relaţie, noi am filmat non-stop. În weekend-urile în care am fi putut să fim la munte, noi eram plecaţi cu caravana. Deci efectiv eu nu ştiu cum a fost relaţia mea cu Dan. Nici nu a fost o relaţie normală. Filmam non-stop, eram două personaje, la un moment dat nu mai ştiam dacă sunt eu îndrăgostită sau e Alina (n.r. – personajul), nu ştiam dacă pe mine mă impresionează personajul pe care îl interpretează sau el. Pentru că noi eram tot timpul personajele. El vorbea cu vocea personajului, făcea gesturile personajului, mă mângâia ca personaj, cum ar veni. Eu ştiam că trebuie să fiu îndrăgostită de el. Trăiam acolo. N-am fost deloc noi. Aşa a fost prima mea relaţie. Nu ştiam cum ar putea să fie altfel. Dan este un om de la care am învăţat mult, profesional, în mod special. Şi acum, când ne întâlnim e totul absolut normal”, a declarat Adela Popescu.

Dan Bordeianu s-a însurat în mare secret! Cum arată mireasa lui

Acum fiecare dintre ei şi-a găsit linistea lângă alţi parteneri. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan şi au împreună un băieţel, iar Dan Boideianu s-a îsurat în 2015 cu Teodora, cu care are o fetiţă.