Adela Popescu şi DJ Project, cuprinşi de vrajă!

Apropo.ro / 05.02.2013, 11:00
Adela Popescu şi DJ Project, cuprinşi de vrajă!
Un nou single care promite să fie hitul primăverii! Adela Popescu şi DJ Project au lansat piesa “Vraja ta” şi se pregătesc să filmeze un nou videoclip.

Vedeta colaborează de minune cu colegii ei de trupă şi e de părere că a găsit formula ideală! Ei pregătesc acum surprize pentru fanii Adela Popescu şi DJ Project, mai precis alte două single-uri anul acesta şi după terminarea vacanţei de iarnă, un turneu naţional, apoi vor concerta şi în Italia şi Spania, iar în luna mai vor pleca într-un turneu în SUA şi Canada.

– Adela, cum merge colaborarea cu DJ Project? Cât de bine te înţelegi cu băieţii şi cât de mult te-a ajutat în cariera muzicală această asociere cu ei?

Colaborarea noastră continuă cu un nou single care sunt sigură că va fi hitul primăverii: „Vraja ta”. Aportul lor în revenirea mea muzicală este unul foarte mare pentru că alături de ei am învăţat ce înseamnă să faci muzică şi dincolo de studioul de înregistrări, adică în concerte. Consider că mă aflu în formula ideală şi spun acest lucru pentru că mie întotdeauna mi-a plăcut să împart orice activitate cu colegii mei.

– În ultima vreme au apărut zvonuri cum că vă despărţiţi şi DJ Project ar fi în căutarea unei alte soliste. Cum comentezi?

Eu nu mai trebuie să comentez nimic, faptul că apare un nou single, un nou videoclip şi o serie de concerte care deja sunt programate, toate lucrurile acestea infirmă de la sine speculaţiile care s-au făcut.

Adela Popescu

– Aveţi un single şi un videoclip noi. Când faceţi lansarea şi cum credeţi că vor fi primite de către fani?

Lansăm acum un single nou, ne pregătim şi pentru un videoclip al acestei piese, care este mai optimistă decât celelalte, dar cu versuri la fel de frumoase şi cu o linie melodică la fel de armonioasă. Suntem convinşi că va fi un hit şi că fanii o vor îndrăgi de la prima audiţie.

– Adela, ce piesă din repertoriul vostru îi dedici iubitului tău, Radu Vâlcan?

Lui Radu i-aş dedica chiar această piesă. Mi-ar fi fost greu să aleg din cele anterioare, asta pentru că de cele mai multe ori se vorbea destul de mult de dragoste neîmpărtăşită sau de iubire pierdută, ceea ce în cazul nostru nu se pune problema. Aşa că noul single ni se potriveşte perfect!

– Radu te însoţeşte adesea la concerte?

Radu mă însoţeşte la concerte absolut de fiecare dată când poate şi când nu este ocupat cu proiectele lui. Transformăm fiecare deplasare într-o mini vacanţă.

– Gino&Maxx, cum colaboraţi cu Adela Popescu?

În afară de vocea deosebită pe care o are şi care se potriveşte perfect pe stilul DJ Project, Adela Popescu este o adevărată profesionistă, din toate punctele de vedere, nu în ultimul rând este o persoană foarte modestă.

– Ce surprize pregătiţi pentru fani?

Acum lansăm melodia „Vraja ta”, urmează alte 2 single-uri anul acesta şi după terminarea vacanţei de iarnă intrăm într-un turneu naţional, apoi vom concerta şi în Italia şi Spania, iar în luna mai ne pregătim pentru un turneu în SUA şi Canada.

DJ Project & Adela Popescu

– Gino, ştiu că ai lucrat mulţi ani în discotecile din Germania şi ai avut colaborari cu DJ Bobo, 20 Fingers şi Fun Factory. Ce ţi-ai propus pe mai departe? Cu ce artişti intrenationali ţi-ai mai dori să lucrezi?

Nu mi-aş dori să lucrez cu artişti internaţionali pentru că niciunul nu ar înţelege stilul DJ Project. Este original, românesc, 100% pentru români.

– Maxx, ai şi tu o experienţă bogată ca DJ. Care este însă cel mai mare vis al tău că DJ? Ce nu ai făcut încă în acest domeniu şi ţi-ai dori să realizezi pe plan profesional?

Cred că faptul că lucrez cu cel mai tare proiect muzical românesc, că am avut ocazia să prestez în toate locurile unde mi-am dorit, că am cunoscut mulţi Dj Internaţionali, spune totul! Visul mi-a fost îndeplinit!

– Ce fac băieţii de la DJ Project atunci când nu cânta, în timpul liber?
Gino: Mă ocup de cel mai frumos Pub din România (Molly Malone Timişoara), merg la sală şi la studiou, asta îţi ocupa tot timpul din lume!
Maxx: Mă ocup de o cafenea în Bucureşti, merg la aproape toate filmele de la cinema, joc biliard şi mai nou de când am o colegă artistă, vizionez piese de teatru!

Dana Popa