Adela Popescu şi DJ Project vor cânta la închiderea FOTE

De: Nicoleta Nicolae / 21.02.2013, 16:00
Adela Popescu şi DJ Project vor cânta la închiderea FOTE
Adela Popescu şi Dj Project vor cânta la închiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) vineri, 22 februarie şi sunt foarte nerăbdători să fredoneze alături de publicul prezent cel mai nou single al lor, “Vraja ta”.

„Suntem onoraţi că vom cânta la închiderea FOTE pentru că este un eveniment foarte important. Dacă nu fac performanţă în sport şi nu pot să particip la Olimpiadă, cântând simt că fac parte şi eu din acest festival”, declară Adela Popescu. Iubitori ai sporturilor de iarnă, Dj Maxx şi Dj Gino Manzotti vor să profite de faptul că ajung în Poiana Braşov pentru a învăţa să facă snowboard chiar de la colega lor de trupă, Adela: „Noi schiem, dar vrem să învăţăm să ne dăm cu placa, am luat lecţii în urmă cu ceva timp, dar ghinionul nostru a fost că atunci pârtia era acoperită cu gheaţă şi în loc să ne distrăm ne-am ales cu vânătăi. Anul acesta, din cauza programului aglomerat, lansarea noului single, a concertelor prin ţară, am ratat lecţiile de snowboard, dar Adela a promis că încearcă să fie un bun instructor”, declară membrii trupei Dj Project.

„Aşa că weekend-ul acesta vom cânta la închiderea Festivalului, vom schia, vom face snowboard şi ne vom întoarce sâmbătă seară pentru a cânta prima dată în Bucureşti noul nostru single „Vraja ta”, adaugă Adela Popescu.