Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt la cuţite

De: Nicoleta Nicolae / 05.12.2015, 10:00
Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt la cuţite
S-au căsătorit de puţin timp şi deja sunt la cuţite! Adela Popescu şi Radu Vâlcan intră în competiţia culinară „Star Chef”, difuzată sâmbătă şi duminică, de la 12:00, la Antena Stars.

Atât Adela, cât şi Radu vor încerca să convingă telespectatorii că sunt talentaţi şi la mânuit ustensilele de bucătărie, iar dezvăluirile lor vor fi sarea şi piperul acestor ediţii. Întrebat când va apărea şi un bebeluş, Radu declară sincer că acesta este următorul pas firesc în relaţia lor. „Nu suntem însă genul de oameni care îşi fac planuri”, mai spune el.

Dacă Adela îşi dorea să se facă vânzătoare la benzinărie atunci când era mică, Radu avea apucături artistice de mic: în liceu visa să îşi întemeieze propria trupă rock. Tot Radu mărturiseşte că i se întâmplă să plângă la filme şi că, în şcoala generală, a fost îndrăgostit de profesoara de germană.

De ce nu şi-au vorbit o săptămână întreagă, câţi invitaţi au avut la nuntă, de ce au ales să facă o petrecere atât de restrânsă şi ce au decis imediat după ce şi-au renovat casa, sâmbătă şi duminică, de la 12:00, la „Star Chef”.